Suho in diskretno – naša obljuba vam!

Dry and Discreet

Suho

Izdelki Attends zagotavljajo odlično zaščito pred uhajanjem in suhost uporabnikove kože.

Tehnologija jedra Attends se osredotoča na hiter prenos in vpijanje, kjer je to res potrebno: na sredini predloge. Zato tu umestimo največ aktivnih sestavnih delov (puhastih in izredno vpojnih materialov). Temu pravimo "aktivno območje". Če na embalaži ali v literaturi vidite eno ali obe naslednji blagovni znamki, ste lahko prepričani, da so izdelki oblikovani v skladu z najnovejšo tehnologijo jedra, ki zagotavlja uporabniku odlično suhost.

Družba Attends oblikuje in izdeluje izdelke v skladu z najnovejšo tehnologijo jedra. To pomeni, da imajo izdelki v splošnem dvojno jedro s prenosnim slojem. Prenosni sloj je sloj tik pod zgornjo plastjo predloge, ki prva pride v stik z urinom. Pomaga, da se urin vpije in hitro razporedi po spodaj ležečih zadrževalnih jedrih. Prenosni sloj razporedi urin na začetek in konec predloge ter tako zagotavlja izboljšano zaščito pred uhajanjem zaradi manjše količine urina na površini predloge. Uspešno zmore prerazporediti obilne količine urina, ne da bi to vplivalo na zmožnost vpijanja.

Dvojno jedro je sestavljeno iz zgornjega in spodnjega jedra, ki vsebujeta puhaste in izredno vpojne materiale. Zgornje jedroima večji delež izredno vpojnih in manjši delež puhastih materialov, kar zagotavlja večjo vpojnost na osrednjem delu predloge, kjer je vpojnost najbolj pomembna. Spodnje jedro ima večji delež puhastih in manjši delež izredno vpojnih materialov, vendar še vedno omogoča vpijanje in zadrževanje mokrote po celotni dolžini jedra.


Diskretno

Izdelki Attends so oblikovani za najvišjo raven diskretnosti.

Zaradi osredotočanja na tehnologijo jedra so lahko izdelki Attends zelo diskretni: ni potrebe po velikih predlogah s preveč materiala, če jedro dobro opravi svoje delo.

To je tudi razlog, zakaj so izdelki Attends v splošnem majhni in zelo tanki: aktivno območje s koncentracijo puhastih in izredno vpojnih materialov v jedru je uravnoteženo, zato so debele predloge resnično stvar preteklosti. Na sliki so prikazani izdelki, ki so oblikovani tako, da zagotavljajo enako raven zaščite pri urinski inkontinenci. Predloge Attends Soft so oblikovane v skladu s sodobno tehnologijo dvojnega jedra, predloge Attends Contours pa so bolj tradicionalno oblikovane in večje.

Izdelki Attends zato omogočajo diskretno uporabo, lahko jih vzamete s seboj in po uporabi zavržete. Poleg tega se diskretnost izdelkov odraža tudi v priročnejših, manjših pakiranjih, ki imajo veliko prednosti – od manjših prostornin pri prevozu do manjše zasedenosti shrambe uporabnikov in manj odpadkov (manjša prostornina izdelkov in embalaže).

Drug pomemben vidik diskretnosti je uporaba barve in natisov. Izdelki Attends so označeni z barvami in natisi za lažjo prepoznavo izdelkov, vendar v majhnem obsegu za čim večjo mero diskretnosti.

Vsi izdelki Attends imajo tudi naravno zaščito pred neprijetnim vonjem, ki zmanjša tveganje za neželene vonjave brez uporabe kakršnih koli dodatkov, kot so parfumi. Izredno vpojni polimeri v jedru izdelka zadržijo urin in tako preprečijo razvoj vonja po amoniaku. Poleg tega ostane pH izdelkov s hitro sušečimi se materiali nizek, kar preprečuje pretirano razraščanje neželenih bakterij.

Skupni rezultat je preprečevanje neprijetnega vonja. To boste prepoznali po naslednjem simbolu:

Kombinacija oblikovanja, izbire materialov in naravne zaščite pred neprijetnim vonjem odražajo zagotovljeno diskretnost izdelkov Attends.