proDERM

Izdelki Attends so bili preizkušeni in dermatološko potrjeni na inštitutu proDERM za aplikativne dermatološke raziskave, Hamburg, Nemčija.

proDERM
Osebe, ki zelo pogosto potrebujejo inkontinenčne izdelke, jih uporabljajo 24 ur na dan. To pomeni, da je koža ves čas v stiku s površino teh izdelkov. Zato je tako pomembna izbira koži prijaznih materialov. Vendar še pomembnejše: če inkontinenčna predloga pusti kožo vlažno, lahko pride do draženja kože ali celo vnetij, kar predstavlja enega najpomembnejših razlogov za nelagodje uporabnika in potencialno visoke stroške nege za skrbnika.
 
Tehnologija jedra inkontinenčnih izdelkov Attends zagotavlja odlično zaščito pred uhajanjem in suho kožo uporabnika. Rezultati testiranja na inštitutu proDERM (preizkus s suhim in mokrim vzorcem ter ocena uporabe) kažejo, da imajo izdelki Attends zelo dobre rezultate na področju zdravja kože.
 
Zato je inštitut proDERM odobril uporabo pečata kakovosti na izdelkih Attends.*

Upravičenost do pečata moramo dokazovati vsak dan...

Vsak dan 25 polno naloženih tovornjakov zapusti tovarno Attends v Anebyju na Švedskem in dostavi izdelke strankam s celotne Evrope. Za zagotovitev visokih standardov kakovosti obravnavamo vsako pritožbo za izdelek, ki jo prejmemo. Vse pritožbe, povezane z zdravjem kože uporabnikov, moramo v skladu s pogodbo posredovati inštitutu proDERM. To zagotavlja popolno transparentnost med družbo Attends in inštitutom proDERM. V primeru večjega številka pritožb glede zdravja kože v povezavi z določeno kategorijo ali serijo izdelkov bi inštitut proDERM zahteval temeljito spremljanje in odpravo razlogov za težave. S ponosom ugotavljamo, da od začetka sodelovanja družbe Attends z inštitutom proDERM (junija 2010) ni bilo potreb bo korekcijskih ukrepih.

Za več informacij kliknite povezavo spodaj in prenesite spremne dokumente inštituta proDERM.

proDERM Support Document proDERM Support Document (1688 KB)