Pogoji in določila

Avtor si pridržuje pravico do zavračanja odgovornosti za aktualnost, pravilnost, popolnost in kakovost navedenih informacij. Odškodninski zahtevki na podlagi škode, nastale zaradi navedenih informacij, vključno s kakršno koli nepopolno ali napačno informacijo, bodo zato zavrnjeni.

Celotna ponudba je nezavezujoča in brez obveznosti. Dele spletnega mesta ali celotno publikacijo, vključno s celotno ponudbo in informacijami, lahko avtor razširi, spremeni oz. delno ali v celoti izbriše brez posebnega obvestila.

Napotitve in povezave

Avtor ni odgovoren za nobeno vsebino, na katero napotuje obiskovalce svojih spletnih strani – razen če se v celoti zaveda protizakonitosti vsebine in bi lahko obiskovalcem svojega spletnega mesta preprečil ogled takšnih strani. Če pride do kakršne koli škode zaradi uporabe tam predstavljenih informacij, je lahko odgovoren zgolj avtor zadevnih strani, ne pa oseba, ki je obiskovalce napotila na zadevne strani. Prav tako avtor ni odgovoren za nobeno objavo ali sporočilo, ki ga objavijo uporabniki forumov, knjig gostov ali e-poštnih seznamov, navedenih na tej spletni strani.

Avtorske pravice

Družba Attends ni imela namena uporabiti avtorsko zaščitenega materiala za to publikacijo oz. če to ni bilo mogoče, je bil njen namen navesti avtorske pravice za zadevne elemente.

Avtor ni nameraval uporabljati avtorsko zaščitenega materiala za to publikacijo oz. če to ni bilo mogoče, je bil njegov namen navesti avtorske pravice za zadevne elemente. Avtor si pridržuje avtorske pravice do vsega ustvarjenega gradiva. Kakršno koli podvajanje ali uporaba elementov, kot so diagrami, zvoki ali besedila, v drugih elektronskih ali natisnjenih publikacijah ni dovoljena brez avtorjevega soglasja.

Pravna veljavnost te izjave o omejitvi odgovornosti

To izjavo o omejitvi odgovornosti se mora razlagati kot del internetne publikacije, s katere ste bile napoteni. Če določeni deli ali pogoji te izjave niso zakoniti ali pravilni, to ne vpliva na vsebino ali veljavnost drugih delov.

Piškotki (pogoji poslovanja)

Piškotki so informacijske datoteke, ki so shranjene na vašem računalniku in ki spletnim stranem pomagajo, da si zapomnijo, kdo ste in podatke o vašem obisku. Spletne strani, ki uporabljajo piškotke, imajo tudi politiko piškotkov, ki vsebuje podrobne informacije o tem, katere piškotke uporabljajo, kako jih onemogočiti in kakšne so njihove posledice.