O znamki Attends

Attends je vodilni ponudnik inkontinenčnih izdelkov po vsem svetu. Ponujamo celovit nabor izdelkov za vse stopnje in vrste inkontinence.

Product Range

Izdelki zagotavljajo:

  • odlično zaščito pred uhajanjem,
  • suhost kože,
  • zaščito pred neprijetnim vonjem in
  • udobno prileganje.
To navdaja uporabnike s samozavestjo ter jim omogoča uživati v normalnem in aktivnem življenjskem slogu.

 

Pomembni dejavniki za nenehen razvoj družbe so proizvodni obrat na svetovni ravni, učinkovita podpora strankam in podpora logistike ter prizadevanja družbe Attends, da uvaja vodilne tehnologije vpijanja za izboljšanje ponudbe izdelkov za potrošnike in negovalce. Znamka Attends je del družbe Domtar Personal Care. To je globalna znamka, ki izkorišča prednosti raziskav in razvoja globalnega podjetja s področja osebne nege, obenem pa ima zmogljivosti za lokalni razvoj izdelkov in proizvodne obrate v Evropi in Severni Ameriki.

Sistem za upravljanje v evropskem proizvodnem obratu v Anebyju na Švedskem je certificiran v skladu z ISO 9001, ISO 13485 in ISO 14001.

ISO Quality Assured

Kakovost ISO zagotovljena

Sistem za upravljanje v evropskem proizvodnem obratu v Anebyju na Švedskem je certificiran v skladu z ISO 9001, ISO 13485 in ISO 14001.

Dry & Discreet Promise

Obljuba o suhosti in diskretnosti

Naša obljuba: suhi in diskretni izdelki. Obljubo "Suho in diskretno" (Dry & Discreet) znamke Attends boste našli na naših novih pakiranjih in v literaturi.

proDERM

proDERM

Izdelki Attends so preizkušeni in dermatološko potrjeni na inštitutu proDERM za aplikativne dermatološke raziskave, Hamburg, Nemčija.